Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Adres

Weerterbergen

Trancheeweg 7
6002 ST Weert
Limburg (NL)
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Een deel van het park is autovrij en alleen op aankomst- en vertrekdagen kunt u uw vakantieverblijf met de auto bereiken. U wordt verzocht om na het uitladen de auto zo snel mogelijk op de centrale parkeerplaats buiten het park te parkeren. De slagboom van de centrale parkeerplaats is geopend van 7.00 uur tot 23.00 uur.

Op het deel van het park waar auto's wel zijn toegestaan, kunt u uw auto naast uw vakantieverblijf parkeren. 

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het parkeerterrein voor de slagboom bij de parkreceptie parkeren.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot 18.00 uur en vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)495 584 777.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Tevens verkrijgt u bij de receptie uw vakantiecard welke u dient te overhandigen in de horeca bij het afrekenen van uw rekening. Als uw arrangement al op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Weerterbergen kunnen automatisch inchecken met hun thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, bent u automatisch ingecheckt en kunt u direct doorrijden naar uw vakantieverblijf. Hier gebruikt u de Keycard als sleutel.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantieverblijf
  • toegang tot het park
  • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk de parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Brengt u in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten van Weerterbergen hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het zwembad.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Wij verzoeken u om op uw vertrekdag voor 10:00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Indien u eerder vertrekt dan de reguliere vertrekdag vragen wij u om dit tijdens openingsuren bij de receptie te melden. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.