Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

reviews

8.2

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 27868 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 27868 reviews

9
Naam: Robertino Somohardjo
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ruimte
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie , mooi huisje SCHOON ?(de gerestylde bungalow),vriendelijk sfeer Mooi park echt voor kinderen, een omgeving super om te wandelen/hardlopen . Zwembad was te saai maar 1 glijbaan wel een Golfbad En door Corona kon je maar voor 1,5 uur zwemmen dat was jammer maar niks aan te doen We komen zeker nog eens terug ?
8
Naam: Boerland
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
- Geen fietsroutes bij fietsverhuur: huh??? - Bot messen in keuken: irritant! - Geen inventarislijst van de keuken beschikbaar: irritant! - Niet inchecken: top! - Wasserette service: top! - hoeveelheid zwemmen niet van te voren bekend; heel jammer!!
8
Naam: Hildebrandt Andringa
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Koen Vancauwenbergh
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zoals gewoonlijk hebben we genoten van ons verblijf bij Roompot. Het was de eerste keer in Weerterbergen en we denken eraan om nog eens terug te gaan. Weinig parken bieden zoveel verschillende activiteiten aan als hier, je kan elke dag wel iets nieuws gaan ontdekken. De bungalows zijn gehorig (zoals overal) maar vernieuwd vanbinnen en alles is er aanwezig en verrassend ruim. Het personeel was ook zeer vriendelijk, daar kunnen ze in België wel een voorbeeld aan nemen. We zouden het wel vooral aanraden als park om in de zomer naartoe te gaan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Lekkere vakantie gehad en goede ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park
7
Naam: jose Ramakers
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wat ik in het begin genoemd heb kan niet voor deze prijs.......
9
Naam: E.J.H. Striekwold Striekwold
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
vooral erg leuk voor de kinderen
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
algeheel prettige week gehad. Hoewel bungalow 129 niet echt aan het water.
10
Naam: Jeroen V vliet
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was een top vakantie 2 weken lang alles tot in de puntjes verzorgd 1 kleine opmerking de koelkast is wat klein voor 4 personen
9
Naam: Ruud Tebbens
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ben hier meer dan 20 jaar geleden geweest, er is niet veel veranderd, dat is wel jammer
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toppark met een hele mooie ligging. Goede aanrader. Bedankt voordefijne vakantie
8
Naam: Sascha Glasmachers
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De schoonmaak was een ramp. We moesten eerst klagen voordat de CSU dame het zeer goed en netjes heeft verholpen. Ons huiisje as gewoon niet echt schoongemaakt bleek...
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
de eerste indruk van het huisje heeft een hoop bepaald en pas tegen het einde van ons verblijf was het meeste van de rook geur aan het verdwijnen. we begrijpen dat dit kan gebeuren. maar toch om zo je vakantie te starten is niet fijn. ook is het huisje duidelijk gedateerd en als we terug komen hopen we toch een huisje te kunnen boeken dat gemoderniseerd is. de afstand van het huisje naar de parkeerplaats was wel ver, maar gelukkig zijn we het gewend om veel te lopen, maar kan me voorstellen dat wanneer er boodschappen moeten worden gedaan dat dit toch wel lastig is. Ons verdere verblijf was prima, mooie omgeving lekker rustig en erg netjes onderhouden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
prachtige omgeving met mooi ruim opgezette huisjes. Wat gedateerd, maar alles is aanwezig en voor de leeftijd van het huisje was het in prima staat. Vriendelijk personeel en alle faciliteiten zijn aanwezig op het park, je hoeft er eigenlijk niet eens af. Hebben er enorm van genoten en zeker voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Tim van Leipsig
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fantastisch park maar jammer dat je niet in t meer mag zwemmen als t zwembad amper open is.
10
Naam: Miranda van der Hoogt
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we waren heel erg tevreden en hebben het allemaal naar ons zin gehad. In de bungalow 1 min punt, nl de wc. Deze stonk naar een vieze mannen wc in een kroeg, zeelucht. Hebben receptie gebeld en er kwam iemand schoonmaken. Maar de wc zelf was schoon het was de grond waar de lucht in zat dus na 1 uur stonk het weer, er was wel gezegd dat we weer moesten bellen als weer zou gaan stinken dan zouden ze weer komen schoonmaken. Maar we hadden geen zin om steeds weer daarvoor te moeten bellen. Aangezien er biets aan de lucht gedaan werd op de grond en tegels daar.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima verblijf op het park,huisje was niet helemaal schoon en wat verouderd.Voor de rest was alles goed verzorgd,nu ook met covid-19.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het park is mooi en heel kindvriendelijk. Veel water erbij is ook mooi, fijn terras ook. Het verblijf is erg ouderwets en donker met al dat grijze steen en donkere plafonds. Ook niet zo heel schoon eigenlijk. Wel de toilet , badkamer en vloer maar de ramen en deuren waren echt vies....
10
Naam: Inga Saelens
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Superpark
8
Naam: Veerle de Meyer
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
In deze coronatijden is het voor iedereen moeilijk en hebben wij alle begrip. Enkel de organisatie aan het zwembad was een minpunt. Het park is wel heel mooi gelegen en goed onderhouden.
10
Naam: Marlena Dittrich
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super leuk
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Over all een 8. Minpunten waren wel de slechte schoonmaak (dikke stofpluizen en gebruikte pleisters onder het bed). En de beveiliging die het eerste weekend s’nachts niet kwam opdraven ivm ernstig overlast van feestende jongeren. Sowieso jammer dat jongeren tussen de gezinnen in worden gezet. Gelukkig gingen ze na dat weekend weg!
7
Naam: Hans van der Velden
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ontspannen, maar het was erg druk waardoor je vaak best lang moest wachten bij horeca e.d. Het is wel erg gedateerd allemaal. Zo mag bv de brug wel vervangen worden (er liggen planken op vanwege de gaten) en bij de parkeerplaats zitten ook behoorlijke gaten in de weg. Dat is niet nodig. De veiligheid op het park laat dus te wensen over.
7
Naam: Hans Kraan
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zorg dat er minder auto’s op het park zijn. Speeltoestellen beter onderhouden en gratis zie trampolines en minder automaten in de binnenspeeltuin. Zorg dat je de speeltuin groter maakt. Zorg voor een grote speeltuin bij het restaurant waar kinderen niet meer weg willen. Matrassen mogen beter. Vervang de grote brug op het park. En nee dat had al lang moeten gebeuren. Twee of meer prullenbakken in het huisje om het afval kunnen scheiden. Goede nacht securitie. Huisje was mooi rustig gelegen. En bosrijk. Leuk met de waterfietsen. Zwembad is wel mooi en groot genoeg. Supermarkt heeeft uitgebreid assortiment en lekkere warme broodjes. Al het personeel is zeer vriendelijk.
8
Naam: Rene Has
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ligging midden in de bossen, leuk park genoeg te doen, kindvriendelijk. Onderhoud mag wel iets beter. Bv houten bruggen met de auto erover heen rijden is gewoon eng. Onze bungalow 285 was wel toe aan een renovatie aan de binnen kant voornamelijk de keuken! Voor de rest hebben wij een super leuk vakantie gehad we komen zeker nog eens terug!! Het park krijgt van ons een dikke 8
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Eddy Maduro
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik heb al mijn beoordeling reeds aangegeven . Het betreft de manier van het gebruik van de zwembad.
Toon meer reviews